Galleri

“Kunsten er at give en god gave”

Galleri på Frederiksberg

Kunst som er til at betale 🙂

I mit galleri kan du dykke ned i en verden af samtidskunst, der udforsker en bred vifte af teknikker såsom litografi, serigrafi, træsnit, kobbertryk, linoleumstryk, tegning, gouache mm. Her udstilles værker af nogle af landets mest talentfulde kunstnere, der skaber kunstværker inden for forskellige medier og stilarter.

DinKunst kombinerer samtidskunst med en traditionel tilgang til håndværk og materialer. 

Der kan opleves værker af kunstnere som Mie Olise, hvis kunstværker skaber visuelle narrativer, der udforsker det moderne samfund og dets udfordringer. Carl Krull præsenterer dig for komplekse og finurlige mønstre, der leger med dine sanser, mens Farshad Farzankia tager dig med på en rejse gennem en verden af grafisk ekspertise og social bevidsthed.

Jeg ser frem til at hjælpe dig på den bedst mulige måde.

Netop nu fremhævede kunstner

Peter Larsen

Med udstillingen præsenterer galleriet lige nu, Peter Larsen, Mathias Malling Mortensen, Bo Rune Madsen, Søren Bækkel, Maria Mai Paulsen, der alle arbejder ud fra følelser og intuition frem for at skabe nøje planlagte og udførte værker. Udstillingen undersøger denne sanselige, følelsesdrevne proces som en afgørende del af det endelige værk.

Besøg os

Mandag   13.30 – 17.30
Tirsdag     13.30 – 17.30

Torsdag    11.00 – 15.00
Fredag      13.30 – 17.30

Kontakt os

Send os en besked - så vender vi tilbage